13 Şubat 2012 Pazartesi

Kolay Elmali Tart


malzemeler:
2 yuvarlak milföy hamuru
1 kavanoz hazir elma püresi
1 tart jölesi

yapilisi:
26 çapinda tart borcamimizi margarinleyip unluyoruz. Üzerine 1 milföy hamurunu yerlestirip kenarlarini guzelce elimizle düzeltiyoruz ve fazlaligini kesiyoruz. Üzerine 1 kavanoz elma püresini güzelce yayiyoruz. Simdi 2. milföyümüzü özel merdaneyle kesiyoruz üzerindeki sekli almasi için)  2.hamurumuzu elmali pürenin üzerine yerlestirip kenarlarini katliyoruz. Eger özel merdaneniz yok ise biçakla seritler kesip üzerine yerlestirebilirsiniz. 200° C isitilmis firinda kizarana kadar pisiriyoruz ve sogumaya birakiyoruz. Son olarak tart jölemizi paketin üzerinde yazildigi gibi hazirlayip firça yardimi ile tartimizin üzerine sürüyoruz. Buzdolabinda muhafaza ediyoruz... AFIYET OLSUN...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder