1 Mayıs 2014 Perşembe

Rafaello topları

Son günlerde gündemde olan tarifi bir çoğunuz bilsede, bilmeyenler için yayınlıyorum... 

Mmmmmmm içinde gofreti kreması olmasada yinede rafaello tadında 😉

Rafaello topları

Malzemeler:

1 kutu süt reçeli şekerli (400 gr)
(Milchmädchen gezuckert, lait concentré sucré)
1 paket hindistancevizi (200 gr)
Yeterince badem

Topları bulamak için: hindistancevizi 

Hazırlanışı:

Öncelikle bir kâseye su koyun topları yapmanızda yardımcı olacak. Hindistancevizinden 2-3 yemek kaşığı ayırın bunu topları bulamak için kulanacaksınız. Süt reçeli ile hindistancevizini güzelce yoğurun sonra avucunuzu ıslatın, bezeden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp içine bir tane badem koyup yuvarlayın, hindistancevizine bulayın. Bu işlemi bezeler bitene kadar devam edin. Hemen servise sunabilirsiniz...

AFİYET OLSUN...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder