malzemeler:
200 gr hindistancevizi
150 gr tozşeker
75 gr pudra şekeri
2 vanilya
3 yumurta akı
150 gr tozşeker
75 gr pudra şekeri
2 vanilya
3 yumurta akı
Yapılışı:
Yumurta aklarını köpürene kadar çırpın sonra şekerleri azar azar ilave edip düşük ayarda çırpın, son olarak hindistancevizini ilave edip kaşık yardımıyla malzemeye yedirin... Malzemeyi Büyük ağızlı şantı poşetine koyup, yağlı kağıt serili tepsiye paylaştırın. Yada elinizi hafif ıslatarak malzemeyi yuvarlayarakta yapabilirsiniz. Isıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika hafif pembeleşene kadar pişirin.. Isteğe göre üzerine çikolata eritip süsleyebilirsiniz...
AFIYET OLSUN...
mmmm harika elinize sağlık sevgilerimle..
YanıtlaSilTeşekkür ederim, denemenizi tavsiye ederim saygılar
Sil